SEO Katalógus » Való Világ 4

munkájukra igényes webmestereknek és linképítőknek. A katalógus aktív és ingyenes, nem kér backlinket.

 

Való Világ 4

A magyar átlagember ugyanúgy rajong a “kukucskálós” valóságshow-kért, mint a külföldi TV-néző. Mondhatjuk azt is, hogy a valóságshow műfaj reneszánszát éli…

Itthon nálunk a Való Világ szériáinál eddig nem volt felkapottabb ilyen jellegű műsor, bár vetélytársa akadt pl. a Big Brother személyében. A 2004-es Való Világ 3 után mégis hat év szünet következett, talán mert az ORTT is többször bűntette meg az RTL Klubot a műsor kapcsán..
A VV rajongók örömére végül újra elindult a műsor, és nem csak a győztes visz mindent, hanem az RTL Klub is, mivel a műsor népszerűbb, mint valaha.

A győztes játékos nyereménye: egymillió forintot egy éven keresztül, egy öröklakást és egy autó. A Qz.hu Való Világ 4 hír és blogoldalunk ennek az izglmas valóságshow-nak a rajongói (vagy antirajongói?) oldala. A legfrissebb hírek, és háttértitkok nálunk találhatóak meg. Többször is bepillanthattunk pl a Neked Való kulisszái mögé is, és olyan fotókat készíthettünk, amik sehol máshol nem láthatók. Hírek és képek, pletykák a Valóvilla luxusbörtönének falain belülről és kívülről; 300.000 voks, majdnem 1000 szavazás, amit a látogatók indítottak és többezer hozzászólás! Mottónk: “Minden, ami a Való Világ 4!

Az ajánlott oldal: Való Világ 4

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!