SEO Katalógus » Küldj be új cikket!

munkájukra igényes webmestereknek és linképítőknek. A katalógus aktív és ingyenes, nem kér backlinket.

 

Küldj be új cikket!

A publikus, regisztráció nélküli linkbeküldés bizonytalan időre szünetel. A linkbeküldésre csak a már regisztrált tagoknaknak van lehetősége. Megértéseteket köszönöm.

A publikus linkbeküldés átmenetileg szünetel, mivel hatalmas mennyiségben jön a rossz, duplikált, minimum karakterszámot sem elérő ajánlás. Amíg el nem döntöm, hogyan tovább, nem lehet publikusan linket beküldeni. Az oldal semmiképp nem szűnik meg, a regisztrált tagoknak továbbra is elérhető a linkbeküldés és jöhetnek az ajánlások.
Megértésedet köszönöm.

A küldés szabályai nagyon röviden

Első és legfontosabb: minimum 50 szavas leírás / Nincs w.a.r.e.z, keksz stb… // küldhetsz deeplink-et is // 1 honlapot többször is ajánlhatsz, de mindig más (releváns) kategóriába, más szöveggel, más hivatkozással // backlink csak az ingyenes domain-eknek és a katalógusoknak kötelező, de persze óriási THX ha megtisztelsz vele!
A küldés szabályai bővebben itt találhatóak.

Viszontlink

Az alábbi kódot tudod elhelyezni a lapodon (és köszönöm). Ha megtörtént, a címet – ahova a link kikerült – másold be a lentebb található “Viszontlink helye:” mezőbe.

Válassz egy kategóriát:
Engedélyezett formázások: <p><strong><em><u><a><img><table><tr><td><blockquote><ul><ol><li><br />


URL:


A szerkesztő fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött leírás tartalmát megváltoztassa, javítsa ha a szükség úgy hozza illetve áttegye másik, a cikk számára megfelelőbb kategóriába. A beküldött linkek nem automatikusan kerülnek ki, max 1 hetes átfutási idő van.