SEO Katalógus » Hol érdemes megszállni Rómában?

munkájukra igényes webmestereknek és linképítőknek. A katalógus aktív és ingyenes, nem kér backlinket.

 

Hol érdemes megszállni Rómában?

Róma egy ősrégi város, aminek több ezer éves történelme van. Róma többrétegű kultúrájával, ínycsiklandozó ételeivel és romantikájával évente több ezer látogatót vonz magához.

Róma volt a neoklasszicizmus és a barokk stílus szülőhelye is, épp ezért rengeteg gyönyörű épület és szomszédság található a városban, ahol érdemes megszállni, ha éppen ott nyaral. A továbbiakban megtudhatja, hol éri meg a leginkább megszállni.

A legjobb turisztikai környékek

Az első hely, ahol mindenképpen érdemes megszállni az Róma turisztikai övezetének északkeleti részén fekszik. A Via Veneto & Villa Borghese kis területéről van szó, amely tele van nyugodt teraszokkal, ahol órákig lehet pihenni. Ez a város egyik legexkluzívabb területe, és régen Európa Hollywood-jaként tartották számon, hiszen a gazdag és híres emberek az itteni kávézókba és klubokba jártak kikapcsolódni az 50-es és 60-as évek között.

Trastevere területén is szép szállásokat találni, és ha igazán meg szeretné tapasztalni Róma vibráló világát a hatalmas tömegek nélkül, akkor itt a helye.

Trastevere területén gyönyörű macskaköves utakon sétálhat, borostyánnal burkolt épületeket figyelhet meg és megkóstolhatja a legfinomabb olasz ételeket is. Ha egy történelmi épületben szeretne megszállni, akkor Trastevere az ön számára legmegfelelőbb hely. Ráadásul a közelben megtalálható látványosságok is fantasztikusak. Például a híres Trevi szökőkút is pár perces sétára van.

Terminiben sem rossz ötlet megszállni, hiszen a környékről bárhová el lehet utazni Rómán belül, ezért ha kalandos útra vágyik, akkor Terminből bárhová eljuthat. Ráadásul ezen a környéken vannak a legolcsóbb szállások, amelyek között vannak aranyosak, igen furcsák és kreatívabbak is.

A felsoroltakon kívül ott van még Tridente területe ami egy szintén pezsgő terület és tele van hatalmas tömegekkel, ami nem is csoda, hiszen ez az egyik legelbűvölőbb és legszebb terület Róma városában.

Az ajánlott oldal:

Kapcsolódó ajánlások

  • Ehhez az ajánláshoz jelenleg 1 másik katalógus bejegyzés sem kapcsolódik.

Írd meg a véleményed!