SEO Katalógus » Felszámolás megelőzése

munkájukra igényes webmestereknek és linképítőknek. A katalógus aktív és ingyenes, nem kér backlinket.

 

Felszámolás megelőzése

Szeretné Ön is elkerülni a felszámolásból, késedelmes fizetésekből származó üzleti veszteségeket? A világ 240 országára, és az összes magyar társas vállalkozásra kiterjedő üzleti cégadatbázis szolgáltatás segítségével választ kaphat kérdéseire.

Cégadatbázisunk segítségével lehetséges beszállítókat és vevőket határozhat meg, amely fontos segítség egy üzleti döntés meghozatala előtt. A cégadatbázis hasznos eszköze lehet továbbá akár külföldi vagy hazai lehetséges beszállítók felkutatásában is. A vevőminősítés segítséget nyújt a leendő üzleti partnerrel történő együttműködés kockázatának megítélésében.

A statisztikák szerint a kiállított számlák alig 50%-át rendezik a cégek a fizetési határidőn belül, és ebből következően bizonyos szegmensekben a cégek körülbelül 5%-a egy éven belül emiatt kerül csődközeli állapotba. A fizetésképtelenség megelőzésére hasznos eszköz a folyamatos monitoring, amely segítségével gyorsan értesülhet üzleti partnerei elleni esetleges eljárásokról, vagy a cég fizetőképességét befolyásoló egyéb más kockázati tényezőkről, így a felszámolás, behajtás előtt megtehetők a szükséges lépések.

Saját erőből nagyon sok idő és energia utánajárni azoknak az információknak, amelyeket a kockázatelemzés, kockázatkezelés és kockázatértékelés szolgáltatás igénybevételével könnyedén szert tehetünk. A monitoring szolgáltatás keretében a megrendelő akár napi rendszerességű jelentést is kaphat az általa megfigyelt vállalkozásról, cégekről, a környezetükben bekövetkező változásokról.

Az ajánlott oldal: céginformáció, felszámolás

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!