SEO Katalógus » Az infraszauna hatásai

munkájukra igényes webmestereknek és linképítőknek. A katalógus aktív és ingyenes, nem kér backlinket.

 

Az infraszauna hatásai

Az infraszauna távoli infravörös hősugárzás elvén működik, nem a levegőt melegíti fel (legalábbis csak kis mértékben), hanem a bőr alá hatolva közvetlenül a szöveteket. A test hőmérsékletét növeli, gyorsítva a vérkeringést és ezáltal táplálva szöveteket. Már 4-5 használat után megfiatalodik a bőr. A sejtek “erőre” kapnak, és összességében javulnak az anyagcsere folyamatok.

A felgyorsult anyagcsere segíthet a fogyni vágyók számára, hisz a kalóriák elégetésével a zsírsejtek hatékonyabb lebontásában is nagy szerepe lehet.

Mivel ez sem “csodaszer” a fogyni vágyók részére, ezért érdemes kiegészíteni minden infraszaunázást egy kis testmozgással is. Egy infraszauna kúra pedig igazán jó kiegészítője lehet a fogyókúrázóknak. Ismerje meg, mire érdemes figyelni egy kúra során: az infraszauna kúraszerű használata.

A hölgyek számára külön előny lehet az, hogy a narancsbőr csökkentésére is használható ez az eszköz, bár itt is igaz: ne várjunk azonnali eredményt! Érdemes tehát heti rendszerességgel használni az infraszaunát, és meglátja: az eredmények sem maradnak el.

Szeretne egyedi méretű infraszaunát az otthonába?

Látogasson el oldalunkra, és kérjen több cégtől is árajánlatot, hogy Ön is a saját lakásában élvezhesse az infraszauna pozitív hatásait.

Az ajánlott oldal: infraszauna

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!

Kapcsolódó és ajánlott cikkek "Szauna" témában: